Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
21.06.2022
Pamětní stříbrná mince se smaltováním „Motocykl Jawa 250“
Dnem 15. června 2022 vydává Česká národní banka pamětní stříbrnou pětisetkorunu se smaltováním „Motocykl Jawa 250“. číst celé
03.06.2022
Mikulov na zlaté minci ČNB
Dne 31. května 2022 vydává Česká národní banka třetí zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Mikulov. číst celé
31.03.2022
ČNB vydává pamětní bankovku s portrétem Karla Engliše
ČNB dnes vydává pamětní bankovku, která připomíná budování československé měny a nese portrét jedné z nejvýraznějších osobností první republiky – Karl... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Obchodní podmínky
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu NumismatikaCB
  1. Společnost: Numismatika CB s.r.o. se sídlem Třešňová 2214/2, 370 06 České Budějovice identifikační číslo: 28149106, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 21439 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • datum narození (pouze v případě prodej investičních zlatých mincí a investičního zlata)
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Numismatika CB s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Účetnictví - Frolík consulting s.r.o., IČ: 06437826, Lannova tř. 205//16, 370 01 České Budějovice
    • Správce IT systému - Studio dmm, Josefy Kolářové 10, 370 11 České Budějovice, IČ: 12585068
    • Česká pošta,s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1
    • Poskytovatel služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
    • Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR;
    • Poskytovatel služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA;
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době poskytovatel nevyužívá.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ino@numismatikacb.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.numismatikacb.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Pamětní stříbrná mince se smaltováním „Motocykl Jawa 250“
21.06.2022
Pamětní stříbrná mince se smaltováním „Motocykl Jawa 250“
Dnem 15. června 2022 vydává Česká národní banka pamětní stříbrnou pětisetkorunu se smaltováním „Motocykl Jawa 250“. číst celé
Mikulov na zlaté minci ČNB
03.06.2022
Mikulov na zlaté minci ČNB
Dne 31. května 2022 vydává Česká národní banka třetí zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Mikulov. číst celé
ČNB vydává pamětní bankovku s portrétem Karla Engliše
31.03.2022
ČNB vydává pamětní bankovku s portrétem Karla Engliše
ČNB dnes vydává pamětní bankovku, která připomíná budování československé měny a nese portrét jedné z nejvýraznějších osobností první republiky – Karl... číst celé
Mimořádná stříbrná 10 000 Kč mince ke 100. výročí založení Velké Prahy
04.12.2021
Mimořádná stříbrná 10 000 Kč mince ke 100. výročí založení Velké Prahy
Česká národní banka vydává poprvé ve své historii pamětní stříbrnou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč, vážící jeden kilogram. Mimořádná emise pamětn... číst celé
Puncovní značky

Buďme v kontaktu
Infolinka Numismatika CB
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
2013–2021 © NumismatikaCB.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com