Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
27.09.2021
Projev guvernéra ČNB při příležitosti slavnostní prezentace emise mimořádné zlaté mince vydané k 1100. výročí úmrtí svaté Ludmily
Vážení čestní hosté, Vaše Eminence pane kardinále Duko, Vaše Excelence pane arcibiskupe Graubnere, vážené dámy a vážení pánové, dovolte mi přivítat V... číst celé
27.09.2021
Zlatá mince k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily
Dne 14. září 2021 vydává Česká národní banka zlatou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily. Mince je ražena ze zlata ... číst celé
07.06.2021
Zlatá pamětní mince Město Cheb
Dne 25. května 2021 vydává Česká národní banka první zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Cheb. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost: Numismatika CB s.r.o. se sídlem Třešňová 2214/2, 370 06 České Budějovice identifikační číslo: 28149106, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 21439 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Projev guvernéra ČNB při příležitosti slavnostní prezentace emise mimořádné zlaté mince vydané k 1100. výročí úmrtí svaté Ludmily
27.09.2021
Projev guvernéra ČNB při příležitosti slavnostní prezentace emise mimořádné zlaté mince vydané k 1100. výročí úmrtí svaté Ludmily
Vážení čestní hosté, Vaše Eminence pane kardinále Duko, Vaše Excelence pane arcibiskupe Graubnere, vážené dámy a vážení pánové, dovolte mi přivítat V... číst celé
Zlatá mince k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily
27.09.2021
Zlatá mince k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily
Dne 14. září 2021 vydává Česká národní banka zlatou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily. Mince je ražena ze zlata ... číst celé
Zlatá pamětní mince  Město Cheb
07.06.2021
Zlatá pamětní mince Město Cheb
Dne 25. května 2021 vydává Česká národní banka první zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Cheb. číst celé
Státní dluh nelze splatit. Výplach úspor na důchod riskují střadatelé do penzijních fondů
02.06.2021
Státní dluh nelze splatit. Výplach úspor na důchod riskují střadatelé do penzijních fondů
Dluhy státní kasy a všech dalších veřejných institucí jsou už tak velké, že řádek v novinách na počet nul nestačí. Číslo pro fyzika. Dluhy státu se fi... číst celé
Puncovní značky

Buďme v kontaktu
Infolinka Numismatika CB
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
2013–2021 © NumismatikaCB.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.