Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
07.06.2021
Zlatá pamětní mince Město Cheb
Dne 25. května 2021 vydává Česká národní banka první zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Cheb. číst celé
02.06.2021
Státní dluh nelze splatit. Výplach úspor na důchod riskují střadatelé do penzijních fondů
Dluhy státní kasy a všech dalších veřejných institucí jsou už tak velké, že řádek v novinách na počet nul nestačí. Číslo pro fyzika. Dluhy státu se fi... číst celé
04.12.2020
PSM ke 150. výročí narození Adolfa Loose
Dnem 2. prosince 2020 vydává Česká národní banka pamětní stříbrnou dvousetkorunu ke 150. výročí narození Adolfa Loose. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost: Numismatika CB s.r.o. se sídlem Třešňová 2214/2, 370 06 České Budějovice identifikační číslo: 28149106, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 21439 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zlatá pamětní mince  Město Cheb
07.06.2021
Zlatá pamětní mince Město Cheb
Dne 25. května 2021 vydává Česká národní banka první zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Cheb. číst celé
Státní dluh nelze splatit. Výplach úspor na důchod riskují střadatelé do penzijních fondů
02.06.2021
Státní dluh nelze splatit. Výplach úspor na důchod riskují střadatelé do penzijních fondů
Dluhy státní kasy a všech dalších veřejných institucí jsou už tak velké, že řádek v novinách na počet nul nestačí. Číslo pro fyzika. Dluhy státu se fi... číst celé
PSM ke 150. výročí narození Adolfa Loose
04.12.2020
PSM ke 150. výročí narození Adolfa Loose
Dnem 2. prosince 2020 vydává Česká národní banka pamětní stříbrnou dvousetkorunu ke 150. výročí narození Adolfa Loose. číst celé
PSM k 600. výročí vydání čtyř pražských artikulů
02.07.2020
PSM k 600. výročí vydání čtyř pražských artikulů
Dnem 1. července 2020 vydává Česká národní banka pamětní stříbrnou dvousetkorunu k 600. výročí vydání čtyř pražských artikulů. číst celé
Puncovní značky

Buďme v kontaktu
Infolinka Numismatika CB
Infolinka Numismatika CB
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
2013–2021 © NumismatikaCB.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.