Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
04.12.2021
Mimořádná stříbrná 10 000 Kč mince ke 100. výročí založení Velké Prahy
Česká národní banka vydává poprvé ve své historii pamětní stříbrnou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč, vážící jeden kilogram. Mimořádná emise pamětn... číst celé
27.09.2021
Projev guvernéra ČNB při příležitosti slavnostní prezentace emise mimořádné zlaté mince vydané k 1100. výročí úmrtí svaté Ludmily
Vážení čestní hosté, Vaše Eminence pane kardinále Duko, Vaše Excelence pane arcibiskupe Graubnere, vážené dámy a vážení pánové, dovolte mi přivítat V... číst celé
27.09.2021
Zlatá mince k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily
Dne 14. září 2021 vydává Česká národní banka zlatou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily. Mince je ražena ze zlata ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost: Numismatika CB s.r.o. se sídlem Třešňová 2214/2, 370 06 České Budějovice identifikační číslo: 28149106, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 21439 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mimořádná stříbrná 10 000 Kč mince ke 100. výročí založení Velké Prahy
04.12.2021
Mimořádná stříbrná 10 000 Kč mince ke 100. výročí založení Velké Prahy
Česká národní banka vydává poprvé ve své historii pamětní stříbrnou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč, vážící jeden kilogram. Mimořádná emise pamětn... číst celé
Projev guvernéra ČNB při příležitosti slavnostní prezentace emise mimořádné zlaté mince vydané k 1100. výročí úmrtí svaté Ludmily
27.09.2021
Projev guvernéra ČNB při příležitosti slavnostní prezentace emise mimořádné zlaté mince vydané k 1100. výročí úmrtí svaté Ludmily
Vážení čestní hosté, Vaše Eminence pane kardinále Duko, Vaše Excelence pane arcibiskupe Graubnere, vážené dámy a vážení pánové, dovolte mi přivítat V... číst celé
Zlatá mince k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily
27.09.2021
Zlatá mince k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily
Dne 14. září 2021 vydává Česká národní banka zlatou minci v nominální hodnotě 10 000 Kč k 1100. výročí úmrtí kněžny Ludmily. Mince je ražena ze zlata ... číst celé
Zlatá pamětní mince  Město Cheb
07.06.2021
Zlatá pamětní mince Město Cheb
Dne 25. května 2021 vydává Česká národní banka první zlatou minci z cyklu Městské památkové rezervace. Jejím tématem je město Cheb. číst celé
Puncovní značky

Buďme v kontaktu
Infolinka Numismatika CB
(Po-Pá 9–18 hod., So-Ne 9–16 hod.)
2013–2021 © NumismatikaCB.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com